Welkom bij Fysiotherapie Ton van der Ven

Een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie.
Samen op zoek naar de zorg die het beste bij u past.

Contact Nieuws

Bedankt voor een Fantastisch Jaar - Onze Waardering: Een Stevige 9.3!


certificaat_tvdv_2024.jpg

Beste patiënten, 

Beste patiënten, 

Het afgelopen jaar is voor ons een bron van grote dankbaarheid geweest. Met trots delen we dat dankzij uw vertrouwen en inzet ons team een buitengewoon resultaat heeft behaald: een waardering van 9,3 over het jaar 2023. Deze prestatie vervult ons met vreugde en versterkt onze toewijding aan uw welzijn.

Wij zijn dankbaar voor degenen die de tijd hebben genomen om ons te beoordelen en hun ervaringen te delen. Uw feedback is van onschatbare waarde geweest en heeft ons geholpen om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Het is een voorrecht om te werken met zulke betrokken en gemotiveerde individuen zoals u.

Als fysiotherapiepraktijk streven we er altijd naar om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden en een positieve impact te hebben op het leven van onze patiënten. Uw steun en erkenning zijn onze grootste beloning en motiveren ons om te blijven streven naar uitmuntendheid.

Namens het hele team willen we u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen, loyaliteit en de waardevolle feedback die u met ons heeft gedeeld. We kijken ernaar uit om u te blijven ondersteunen op uw reis naar gezondheid en welzijn.

 

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie-Manueeltherapie Ton van der Ven



Trots aangedreven door e107, alle merknamen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectievelijke eigenaars, alle andere content is eigendom van Fysiotherapie Ton van der Ven.

Made with Jimako / exas.nl / Triggertekst

Fysiotherapie Ton van der Ven Nieuws

icon