Welkom bij Fysiotherapie Ton van der Ven

Een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie.
Samen op zoek naar de zorg die het beste bij u past.

Contact Nieuws

Ton vd Ven / Maak me Fit


logo_tvdv_maakmefit_4.jpg

Praktijk voor Fysio/manueeltherapie Ton vd Ven en Maak me Fit fitnesscentrum werken samen.

Sinds november 2021  maakt de Praktijk voor fysio/manueeltherapie Ton vd Ven gebruikt van de accommodatie van Maak me Fit te Tuitjenhorn.

Dit doen we op elke dinsdag middag van 15:00 tot 19:00 uur. De fysiotherapeuten Luuk vd Ven en Pieter vd Kuijl geven daar revalidatie training.

 

Wat is Revalidatietraining?

Revalidatie training is een training waarin samen met een fysiotherapeut gewerkt wordt aan uw herstel van een blessure, operatie of andere lichamelijke beperking. Het doel van revalidatietraining is het behalen van vooraf vastgestelde doelen. Deze doelen zijn per persoon verschillend en kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben tot dagelijkse activiteiten of sport. We hebben binnen deze sportschool alle mogelijkheden tot onze beschikking om u te ondersteunen in het herstel.

 

Wanneer is revalidatietraining geschikt?

  • Na een operatie.
  • Herstel van sport blessures.
  • Herstel na lang(er)e periode van inactiviteit.
  • Na ziekenhuis opname.
  • Bij verschillende (chronische) ziektebeelden. Vb. Covid

 

Hoe werkt revalidatie training?

Bij aanvang van de training wordt er een zogeheten 0-meting gedaan, deze meting bepaald uw beginniveau. De therapeut maakt in samenspraak met u een passend oefenschema om de door u gestelde doelen te kunnen bereiken. Dit schema wordt regelmatig geëvalueerd en aangepast waar nodig. De training bevat vaak de volgende onderdelen: conditietraining, krachttraining, coördinatietraining en het vergroten van beweeglijkheid. De training stopt wanneer de door u gestelde doelen behaald zijn.

Wilt u hier meer informatie over?

Neem contact op met Luuk van der Ven; telefoonnummer: 0226-390902 of e-mail naar: luuk@fysiotonvdven.nl  Trots aangedreven door e107, alle merknamen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectievelijke eigenaars, alle andere content is eigendom van Fysiotherapie Ton van der Ven.

Made with Jimako / exas.nl / Triggertekst

Fysiotherapie Ton van der Ven Nieuws

icon