Welkom bij Fysiotherapie Ton van der Ven

Een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie.
Samen op zoek naar de zorg die het beste bij u past.

Contact Nieuws

VIOS-W inloopspreekuur


vios_w_2022_1.jpg

Beste leden, trainers, begeleiders, ouders en vrijwilligers,

Vanaf komend seizoen zullen wij als Fysio-/Manueeltherapie Ton van der Ven wekelijks op de club aanwezig zijn met een inloopspreekuur voor iedereen met (beginnende) blessures, die hierbij hulp of advies nodig hebben.

Hoe ziet dit eruit?

Vanaf 16 augustus zal Luuk op de dinsdagen vanaf half 7 aanwezig zijn bij Vios-w. Wil je gebruik maken van dit spreekuur meldt je je vooraf aan via onderstaande contactgegevens, zodat we een indicatie hebben hoeveel personen we kunnen verwachten.

Het doel van het spreekuur is een eerste advies bij (beginnende) blessures om een zo snel mogelijke terugkeer op het veld te realiseren. Het is voor ieder lid en vrijwilliger toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden.

Mocht je je willen aanmelden of vragen hebben met betrekking van bovenstaande vernemen we dat graag via 06-23917131 of luuk@fysiotonvdven.nl

 

Ik wens jullie voor nu een goed en blessurevrij seizoen toe. 

Met vriendelijke groeten,

Luuk van der Ven, Fysiotherapeut
Gerelateerd


Trots aangedreven door e107, alle merknamen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectievelijke eigenaars, alle andere content is eigendom van Fysiotherapie Ton van der Ven.

Made with Jimako / exas.nl / Triggertekst

Fysiotherapie Ton van der Ven Nieuws

icon