Corona Crisis


27 mrt 2020 : 11:05

Geschreven door: TvdVen


Warmenhuizen, 23-04-2020

Update omtrent Covid-19

 

In navolgingen van de door het RIVM verlengde maatregelen omtrent het coronavirus zijn we gesloten tot 20 mei voor alle fysieke afspraken. Wel zijn we bereikbaar op het volgende nummer; 06-15634425 of per mail op info@fysiotonvdven.nl voor al uw vragen.

 

Wij als praktijk kunnen u nog op verschillende manieren van dienst zijn. Het is mogelijk om via videobellen of telefonisch consult met ons contact te hebben met betrekking tot uw klachten. Daarnaast kunnen we online trainingsschema’s aanbieden, aangepast op uw specifieke klachten of wensen.

 

Achter de schermen werken wij als praktijk aan het verbeteren van onze communicatie via onze social media kanalen, het updaten en actualiseren van onze oefeningen en schema’s en wordt de praktijk voorzien van een nieuw likje verf. 

 

Graag adviseren we u onze facebook en website in de gaten te houden met betrekking tot informatie wanneer we weer van start zullen gaan. Indien u al onder behandeling bent zal de betreffende therapeut tegen die tijd contact met u opnemen, u staat natuurlijk vrij om ook zelf ook contact op te nemen. 

Met vriendelijke groeten,

Team fysiotherapie Ton vd Ven0 Reacties